maanantai 2. joulukuuta 2013

Viikonlopusta

Hyvää joulukuun alkua kaikille!

Lauantaina oli koulullamme taas avoimet ovet ja myyjäiset. Oli ihan loistava tunnelma ja ihmisiä oli todella paljon liikkeellä, kiitos kaikille käyneille!

Meillä oli luokan kanssa vipinää, sillä vastasimme arvonnasta, kahviosta ja lisäksi meillä oli myyntipöytä jossa oli luokkalaistemme valmistamia tuotteita myynnissä. Itse juoksin näiden kolmen pisteen välillä koko päivän :)

Arvonta sujui yli odotusten ja kaikki arvat myytiin. Ihmiset olivat tyytyväisiä palkintoihin.
Kahviossa riitti vilskettä kun kahvi, tee ja ihanat leivonnaiset tekivät kauppansa. Joulutorttuja sai uunituoreina koko päivän :)

Myös henkilökohtainen myynti sujui hyvin, jokainen sai tuotteitaan kaupaksi. :) Päivän jälkeen ovien sulkeuduttua kokoonnuimme vielä taukotilaan "rääppiäisiin" ja miettimään päivää. Tunnelma oli iloinen :)

Kuvia minulla ei valitettavasti ole, koska unohdin kameran kotiin, mutta katsotaan josko saisin lainata joltakulta kuvia :)

Sunnuntaina, ensimmäisenä adventtina, oli sitten vuoden viimeinen Retrotori ja Brunssi. Joululaulut soivat DJ:n soittamana, herkulliset tuoksut leijuivat ruokalasta myyntitilaan ja tunnelma oli iloinen ja jouluinen. Ihania juttuja oli kaikilla myynnissä!
Minäkin levittäydyin oikein kahden pöydän verran paikalle :D
Kuvat ovat aamuselta kun vielä järjesteltiin myyntipaikkoja. Myöhemmin päivällä en enää kuvia muistanut ottaa :)

Tästä näette vähän miten tapahtuma on järjestetty, alhaalla on Hellaksen vanha ruokala jossa toimii nykyäänkin lounasravintola arkisin. Siellä oli tarjolla herrrkullinen brunssi ja yläkerrassa sitten olivat tosiaan myyntitilat kiertäen ruokalaa. Pitää muuten kehua brunssia: en syönyt koko loppupäivänä enää yhtään mitään, niin oli mahtavat ja täyttävät ruoat! Hinta brunssille on 10e ja sillä tosiaan saa santsata mielinmäärin niin paljon kuin jaksaa. 

Ehdottomasti menen seuraavankin kerran paikalle kun tapahtuma järjestetään :) Kiitos kaikille kävijöille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti